Meny
Selskapspyntet bord med blomster, glass og hvit duk og servietter.

Uforglemmelige øyeblikk i historiske omgivelser

Har du en stor dag som skal feires, og ønsker å gjøre litt ekstra ut av begivenheten? Grand Hotel Terminus er et populært sted for feiring av jubileum, brylluper, konfirmasjoner og dåp. Den elegante stilen, smakfulle selskapsmenyer og personlig service gjør at selskapet vil bli husket i flere år fremover.

Bord dekket til selskap med hvite duker og servietter.

Festlokaler midt i Bergen Sentrum

Med beliggenhet like ved jernbanestasjonen, like ved bybane, buss, taxi og ByGarasjen, er Grand Hotel Terminus et glimrende sted å samles. Etter 13 år med oppussing, kunne vi ønske velkommen til NYE Grand Hotel Terminus i slutten av mai i fjor. «Grand Old Lady» har fått sin prakt tilbake og er vakrere enn noensinne. Selskapslokalene er i en kombinasjon av klassisk og moderne stil – vi hjelper deg med å finne riktig lokale for akkurat din markering. Den vakre Villahagen på to mål hører til hotellet, og setter en flott ramme rundt enhver hagefest. Om du planlegger en liten intim samling eller en større fest skal vi sørge for at dagen blir fantastisk.

Tallerken med kamskjell

Smaksopplevelser basert på kortreist, lokalt håndverk

God mat og drikke er for mange høydepunktet når en stor dag skal feires. Vårt kjøkken tilbyr smaksopplevelser basert på kortreiste, lokale mattradisjoner. Ingrediensene er nøye valgt ut og rettene er basert på sesongens friske råvarer. En av våre viktige samarbeidspartere er Spildegarden. Fra gården i Hardanger, har vi fått levert kvalitetsprodukter i 10 år.

Dere kan velge mellom flotte selskapsmenyer til uformell tapas. Vi tilpasser også gjerne menyen etter ditt budsjett og ønsker. Våre vinkelnere hjelper med å finne frem drikkevarer som passer til maten.

Vakker bryllupsbukett med brudepar i bakgrunnen

Bryllup

Før et bryllup er det mye å tenke på, det å gifte seg krever en del planlegging. Valg av bryllupslokale og meny er noen av mange viktige forberedelser. Holder dere bryllupsfesten på Grand Hotel Terminus hjelper vi deg med dette. Vi har en god tradisjon med bryllupsfester og tilrettelegger for at den store dagen skal bli perfekt. Fortell oss om deres ønsker og behov, og vi sørger for at dere får en uforglemmelig feiring. Nyt dagen mens vi står for lokalene, maten og serveringen.

Ønsker dere å se våre flotte bryllupslokaler? Ta kontakt med vårt bookingteam på tlf. +47 55 21 25 00 eller send e-post til booking@grandterminus.no for å avtalte visning.

Villa Terminus og Grand Terminus

Bryllup i Villahagen?

Villa Terminus med den vakre Villahagen som ligger «vegg i vegg» med Grand Terminus, er skapt for et romantisk sommerbryllup. Det er mulig å leie hele Villa Terminus med 18 historiske rom og bespisningskapasitet for opptil 24 gjester. For å få mest mulig ut av feiringen er det mulig å leie villaen for en helg med vielse og fest i hagen. Da får dere virkelig tid til å være sammen med venner, familie og hverandre.

Servise i egen design og restaurert hotellsølv

Ønsker du en ekstra flott oppdekking kan du be om at vi dekker med vårt beste hotellsølv. Dette historiske bestikket er restaurert sammen med vår lokale håndverks bedrift innen sølvarer, Theodor Olsen Eft. (30 kuverter). Til selskap kan vi dekke med vårt eget servise, designet av Solveig Hisdal (500 kuverter), evt. i enkel hvit design om du foretrekker det.

Hotellrom med dobbeltseng, parkett og lyse vegger.

Overnatting i forbindelse med din feiring?

Kombiner gjerne selskapet med overnatting i et av våre nyrenoverte hotellrom. På baderommene står lekre såper i glassflasker fra Fitjar Islands med duft av einebær og nyhugget tømmer. Etter en god natt søvn kan gjestene våkne friske og raske til en deilig hotellfrokost. Våre selskapsgjester får rabatterte priser på overnatting.

Bord med headset, telefon og grønn plante i hvit potte.

Vi er her for deg

Vår viktigste oppgave er å skape minnerike opplevelser for deg som gjest. Vi hjelper dere med alle detaljer, slik at dere får akkurat det selskapet dere drømmer om. Våre dyktige medarbeidere tar seg av alt det praktiske, fra planlegging til opprydning slik at dere kan slappe av og nyte feiringen sammen med venner og familie.

Sikkerhet for våre gjester og kolleger er vår første prioritet på alle måter. Vi tar alle forholdsregler for at du skal føle deg trygg når du er gjest hos oss. Vi har derfor innført nye rutiner ved servering utarbeidet av vår arbeidsgiverorganisasjon Virke.

Ta gjerne kontakt med oss på tlf. +47 55 21 25 00 for en prat om din feiring eller send e-post til booking@grandterminus.no.

La oss invitere, dekorere, servere og rydde opp. Velkommen til Grand Hotel Terminus!

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.