Meny
Selskapslokalet Terminus Forum dekket opp til selskap med runde bord.

Selskapslokaler

På Grand Hotel Terminus har vi en kombinasjon av klassiske og moderne selskapslokaler. Vi har alt fra intime lokaler for mindre selskap til vårt største lokale, Terminus Hall, hvor det er plass til 250 gjester.

Runde bord med hvit duk dekket opp til selskap i Terminus Hall.

Terminus Hall

Terminus Hall er vårt største lokale med plass til 250 gjester. Store vinduer slipper inn dagslys, og det er fin utsikt til grøntområde. Gjestene har tilgang til stor hage, Villahagen, for frisk luft, mingling og avslapning. Det er egen scene i lokalet med lydanlegg av beste klasse til både musikk og tale.

Kapasitet: 250 gjester
Størrelse: 250 kvm

Terminus Forum dekket opp til selskap

Terminus Forum

Dette er et lyst, moderne lokale med egen gasspeis. Her er det plass til 80 gjester.  I tilknytning til selskapslokalet er det stort vrimleområde med egenbar. Det er også direkte utgang til uteområde med sittegrupper og Villahagen. Lokalet er prydet av tekstilkunstner Kari Hjertholm og fotograf Birkeland, begge fra Bergen.

Kapasitet: 80 gjester
Størrelse: 113 kvm

Klassisk lokale med lyse vegger dekket til selskap med runde bord

Elise Dethloff

Et nydelig, klassisk lokale som er velegnet til bryllup og festsamlinger. Lokalet er malt i lyse farger og har nye stoler og gardiner. Det er store vinduer ut mot vår lille bakgård. Lokalet har maleri av festspillkunstneren Ole Jørgen Næss.

Kapasitet: 108 gjester
Størrelse: 110 kvm

Langbord dekket til selskap i Ambrosia Tønnesen

Ambrosia Tønnesen

Ambrosia Tønnesen er et flott, klassisk lokale med raus takhøyde og nydelig interiør intakt fra åpningen i 1928. Dette er et selskapslokale som passer godt til deg som skal ha et lite selskap. Her dekker vi opp til langbord eller runde bord. Det er direkte tilgang til bakgård, som er et ypperlig sted for aperitiff hvis været tillater det.

Kapasitet: 36 gjester
Størrelse: 39 kvm

Selskapslokale dekket til selskap med runde bord og hvite duker.

Dorothe Engelbretsdatter

Dette er et lyst lokale med plass til 50 gjester. Lokalet er innredet i stilen til den lette, elegante Bergensklassisismen. Det er gode sofaer langs veggen hvor gjestene kan sitte og prate og like utenfor lokalet er det et større mingleområde. Lokalet er i hotellets underetasje, med kort vei til garderobe og toaletter.

Kapasitet: 60 gjester
Størrelse: 80 kvm

Lokale dekket til selskap med peis i enden av rommet.

Inger Haldorsen

Dette er et klassisk lokale med egen peis. Inger Haldorsen er et stemningsfullt lokale for selskap på inntil 42 gjester. Lokalet har lyse farger og beliggenhet i hotellets underetasje. Her får selskapets gjester være for seg selv, og garderobe og toaletter er like i nærheten.

Kapasitet: 42 gjester
Størrelse: 66 kvm

Mindre selskapslokale med langbord

Søstrene Hagelin

Flotte veggpaneler i mørke toner og hvitmalt murhvelving setter sin karakter på dette intime lokalet. Dette er et lokale med en helt spesiell atmosfære som har langbord med plass til 26 gjester. Det er egne sofagrupper for kaffe avec og avslappende samtaler etter maten.

Kapasitet: 26 gjester
Størrelse: 48 kvm

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.