DAMPEDE BLÅSKJELL
med hvitvin,tomatconcassé og finhakkede urter.
HALVSTEKT BREIFLABBHALE
med ovnsbakte rotfrukter med timian og urtesmør.
GNOCCHI
med kremet blåskjell og hummerragu tilsmakt estragon.
POTETSALAT
med urtesennep-vinaigrette og sprøstekt spekeskinke.
BLINIS MED RØMME
løk og løyrom.
KVEITE CEVICHE
med salsa-verde , syltet rødbet og frisk koriander.
KALV SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
parmaskinke, parmesan og salvie.
VITELLO TONNATO
Kalv med tunfiskmajonaise, parmesan og ristede pinjekjerner.
CÆSARSALAT
med kylling, romanosalat, krutonger og
cæsardressing.
TYNNSKÅREN NORSK SPEKESKINKE
og italiensk fenikkelsalami.
SØTPOTET OG ASPARGES
med chipotle, sitron og friske urter.
CAPRESESALAT
tomat, rødløk, mozzarella og basilikum.
GARNITYR
Aioli, hjemmelaget pesto, oliven og hjemmebakt focaccia.
CREME CATALAN
servert med bærcoulis og friske bær.
Kontakt booking på booking@grandterminus.no for priser.
PEPPERSTEKT LAKS
med aprikos- og chilichutney og frisk koriander.
ARGENTINSKE VILLREKER
med agurk og melon.
TYNNSKÅREN FENNIKELPØLSE
med pepperrotkrem og ruccola.
SØTPOTET
med chipotle, sitron og friske urter.
VITELLO TONNATO
– Kalv med tunfiskmajones, ruccola, parmesan og pinjekjerner.
CAPRESESALAT
med sesongens tomater, rødløk, mozzarella og basilikum.
GARNITYR
– Aioli, hjemmelaget pesto, oliven og hjemmebakt focaccia.
PØLSER FRA LOKAL LEVERANDØR BRAKSTAD
ALBONDIGAS
– Kjøttboller i sterk tomatsaus.
PATATAS BRAVAS
– med hvitløksdressing.
SITRUSBRESERT KYLLING
– med honning og Dijon.
MANCHEGO
med Grand Terminus sin Lindehonning og chutney.
CREME CATALAN
servert med bærcoulis og friske bær.
Kontakt booking på booking@grandterminus.no for priser.
Her har kjøkkensjefen plukket ut seks populære retter som passer for servering til mindre grupper. Vi setter de ulike rettene på fellesbordet, slik at man kan sende til hverandre.
PEPPERSTEKT LAKS
med aprikos- og chilichutney og frisk koriander.
ARGENTINSKE VILLREKER
med agurk og melon.
TYNNSKÅREN FENNIKELPØLSE
med pepperrotkrem og ruccola.
CAPRESESALAT
med sesongens tomater, rødløk, mozzarella og basilikum.
ALBONDIGAS
– Kjøttboller i sterk tomatsaus.
PATATAS BRAVAS
med hvitløksdressing.
GARNITYR
– Aioli, hjemmelaget pesto, oliven og hjemmebakt focaccia.
Kontakt booking på booking@grandterminus.no for priser.
Kjøkkenet har utviklet en minglebuffet – en lettere smårettbuffet, som kan spises stående. Denne menyen er svært velegnet for servering til lunsj eller som en annerledes, uformell, lettere middag.
PEPPERSTEKT LAKS
med aprikos- og chilichutney, frisk koriander.
ARGENTINSKE VILLREKER
med agurk og melon.
ARTISJOKKSALAT
marinerte artisjokkhjerter med olivenolje, hvitløk og urter.
TYNNSKÅREN FENNIKELPØLSE
med pepperrotkrem og ruccola.
CAPRESESALAT
med sesongens tomater, rødløk, mozzarella og basilikum.
ALBONDIGAS
– Kjøttboller i sterk tomatsaus.
PATATAS BRAVAS
med hvitløksdressing.
SITRUSBRESERT KYLLING
med honning og Dijon.
MANCHEGO
med Grand Terminus sin Lindehonning og chutney.
GARNITYR
– Aioli, hjemmelaget pesto, oliven og hjemmebakt focaccia.
Kontakt booking på booking@grandterminus.no for priser.
En tapasbuffet kan utvides med ekstra dessertalternativer etter dine ønsker.
EN EKSTRA DESSERT servert på buffet.
KJØKKENSJEFENS DESSERTTAPAS med ulike søte fristelser servert på buffet.
Kontakt booking på booking@grandterminus.no for priser.