Meny

Selskapsmeny

Vi tror på et gastronomisk mathåndverk i harmoni med natur og kultur. Vårt mål er å bruke ferske, lokale råvarer av høy kvalitet. Vi er faglærte kokker som sammen søker den gode, ekte smaken. Vi forplikter oss til å følge sesongene i vårt mangfold av retter. Mat er vår lidenskap, og vi lover deg en opplevelse av ekte matglede.

Smaken av Vestlandet

Her har vi satt sammen en meny som gjør ære på det beste av Vestlandets råvarer. Kamskjell med godt tilbehør er et selvsagt valg for oss. Mørbrad av lam er et eksklusivt produkt som kjøkkensjefen vår setter stor pris på – nå er den her! Sesongens epler fra Hardanger med sorbet laget på lokal yoghurt fra Ostegården på Krokeide.

PANNESTEKTE KAMSKJELL
med hvit tomatsaus, tørkede cherrytomater,
brent purre og gressløkolje.

MØRBRAD AV LAM
med timian og hvitløk, pastinakkpuré, gulrot,
syltede beter, brokkoli, fløtepoteter og timianglace.

EPLE OG YOGHURT
Eplekompott med crumble, marengs og
yoghurtsorbet.

585 KR PER KUVERT

Smakfull fusjon

Norske kortreiste råvarer fusjonerer her med klassikere fra Asia og Europa. Speket laks fra Sotra kombineres med spennende smaker fra Østen. Rosastekt andebryst med lukt og smaksnyanser som tar deg til østens eksotiske matkultur. Dette blir etterfulgt av en «drøm» av søte fristelser.

SPEKET LAKS FRA SOTRA
med pepperotkrem, ørretrogn og soya,
taresalt, eple, dill og agurk.

KRYDDERSTEKT ANDEBRYST
med hjemmelaget rødkål, syrlig søtpotet,
grillet pastinakk, grønn asparges og krydderglace.

MØRK SJOKOLADE NEMESIS
med marinerte kirsebær, mangosorbet
og sjokoladechrunch.

575 KR PER KUVERT

Lokal gårdsmat

Fantastiske råvarer som norske bønder elsker å dyrke og holde. Her satt sammen til en meny kjøkkenet mener smaker av norsk gårdsdrift.

SPEKESKINKE FRA ØSTERDALEN
Tynnskåren vellagret norsk spekeskinke serveres
med tomat og gressløkvinaigrette, bakt fiken, ristede gresskarkjerner,
estragonmajones og karsesalat.

NORSK INDREFILET AV OKSE
med søtpotetpuré, brokkoli og gulrot, ristet kongeøsterssopp
og marinert grønnkål, ovnsbakte småpoteter og rødvinsglace.

YOGHURT OG VANILJE PANNACOTTA
Pannacotta på yoghurt tilsmakt vanilje, havre-
og honningcrumble. Syrlig jordbærsorbet.

595 KR PER KUVERT

Signatur fra kjøkkensjefen

Ferske råvarer og perfekte smakssammensetninger er utgangspunktet for denne menyen. Kveite fra Glitne I Sogn. Norsk kalvefilet kombinert med norske grønnsaker i sesong. Hvit sjokolade sammen med kremost og frisk norsk rabarbra.

CEVICHE AV KVEITE
Soya og mangosjy, lakserogn, syltede
rødbeter, jordskokkpuré og jordskokkchips.

KALVEFILET
med selleri-duo, syltet rødløk, asparges,
glasert gulrot, småpoteter og trøffelsaus.

HVIT SJOKOLADE
Kremost og hvit sjokolademousse med
bringebær fra Lærdal og rabarbrasorbet.

595 KR PER KUVERT

Smaken av fjord og fjell

Smakfull filet av piggvar med rotfrukter, blomkål og syrlig kaperssmør som fremhever de gode smakene. Mør og smaksrik hjort med tilbehør tar deg til fjells, og gode jaktminner gjør en viltelsker glad til sinns. Til avslutning, kombinasjonen av sjokolade, solbær og bringebær blir alltid bra.

PANNESTEKT PIGGVAR
Linseragu med rotfrukter, brent blomkål,
brunet smør med kapers og løk. Gressløkolje
og halvtørket småtomater.

ROSASTEKT HJORT
med sellerirotpuré, dampet gulrot fra Lærdal,
ristet kål, skogsopp, rødbeter og rødvinsjysaus.

MØRK SJOKOLADEMOUSSE
med tørkede bringebær, karamelliserte
hasselnøtter og solbærsorbet.

625 KR PER KUVERT

Ønsker du fisk som hovedrett?

Hvis selskapet ønsker fisk til hovedrett, kan vi tilby:

KVEITEFILET
med gulrotpuré og glasert gulrot, smørstekt blomkål,
grønnkål, småpoteter med persille og rødvinsglace.

Ønsker du vegetarmeny?

MENY 1
ASPARGES OG BETER
Smørdampet asparges og syltede beter
med solegg, fersk ost, urtesalat.

NØTTESTEK
med pastinakk og gulrot, smørdampet brokkolini,
sauce vierge og urtemarinerte amadinepoteter.

DESSERT

MENY 2
KREMET JORDSKOKKSUPPE
med urteolje og sprø chips.

GRILLET SELLERIBIFF OG BLOMKÅL
med røbetcouscous, søtpotetpuré, sautert grønnkål,
amadinepoteter og kremet steinsoppsaus.

DESSERT

545 KR PER KUVERT

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.