Meny

Smaken av Vestlandet

Her har vi satt sammen en meny som gjør ære på det beste av Vestlandets råvarer. Kamskjell med klassisk godt tilbehør er et selvsagt valg for oss. Ytrefilet av lam er et eksklusivt produkt som kjøkkensjefen vår setter stor pris på – nå er den her! Sesongensepler fra Hardanger med is laget på rømme og lokal yoghurt fra Ostegården på Krokeide.

PANNESTEKTE KAMSKJELL
med sitron og ingefærsmørsaus, gulrotpuré, granateple og urteolje.

YTREFILET AV LAM
med timian og hvitløk, pastinakk bakt med eplecider, gulrot, syltede beter, brokkoli, fløtepote og okseglace tilsmakt sukkertare.

EPLE OG YOGHURT
Eple og kanelkake med krydderposjert eple, rømme og yoghurtis.

585 KR PER KUVERT

Smakfull fusjon

Norske kortreiste råvarer fusjonerer her med klassikere fra Asia og Europa. Speket laks fra Sotra kombineres med spennende smaker fra Østen. Rosastekt andebryst med lukt og smaksnyanser som tar deg til østens eksotiske matkultur. Dette blir etterfulgt av en «drøm» av søte fristelser.

SPEKET LAKS FRA SOTRA
med pepperotkrem, ørretrogn og soya, taresalt, eple, dill og agurk.

KRYDDERSTEKT ANDEBRYST
med hjemmelaget rødkål, søtpotetpuré, grillet pastinakk, grønn asparges og krydderglace.

MØRK SJOKOLADE NEMESIS
med grillet ananas, mangosorbet og sjokoladechrunch.

575 KR PER KUVERT

Lokal gårdsmat

Fantastiske råvarer som norske bønder elsker å dyrke og holde. Her satt sammen til en meny kjøkkenet mener smaker av norsk gårdsdrift.

TRONFJELL SKINKE
Tynnskåren vellagret norsk spekeskinke serveres med tomat og gressløkvinaigrette, bakt fiken, ristede gresskarkjerner, hasselnøttmajones og karsesalat.

NORSK INDREFILET AV OKSE
med søtpotetpuré, brokkolini og gulrot, ristet kongeøsterssopp og grønnkål, ovnsbakte småpoteter og rødvinsglace.

PLOMMER OG HONNING
Servert med svele, bringebær fra Lærdal og hjemmelaget brunostiskrem.

595 KR PER KUVERT

Signatur fra kjøkkensjefen

Ferske råvarer og perfekte smakssammensetninger er utgangspunktet for denne menyen Kveite fra Glitne I Sogn. Norsk kalvefilet kombinert med norske grønnsaker i sesong. Hvit sjokolade sammen med kremost og frisk norsk
rabarbra.

CEVICHE AV KVEITE
Soya og mangosjy, lakserogn, jordskokkpuré og jordskokkchips, rabarbra og syltet
rødbete.

KALVEFILET
med tomat fra Hanasand, reddik, gulrot og selleri, syltet løk, Pommes Anna tilsmakt timian, trøffelsaus.

HVIT SJOKOLADE
Kremost og hvitsjokolademousse med granolachrunch, marengs og rabarbrasorbet.

595 KR PER KUVERT

Smaken av fjord og fjell

Smakfull filet av piggvar med rotfrukter, blomkål og syrlig kaperssmør som fremhever de gode smakene. Mør og smaksrik hjort med tilbehør tar deg til fjells, og gode jaktminner gjør en viltelsker glad til sinns. Til avslutning, kombinasjonen av sjokolade, solbær og bringebær blir alltid bra.

PANNESTEKT PIGGVAR
Linseragu på rotfrukter, brent blomkål, brunet smør med kapers og løk. Gressløkolje.

ROSASTEKT HJORT
med sellerirotpuré, dampet gulrot fra Lærdal, skogsopp og grønnkål, rødvinsjysaus med ramsløk.

MØRK SJOKOLADEMOUSSE
med tørkede bringebær, karamelliserte hasselnøtter og solbærsorbet.

625 KR PER KUVERT

Ønsker du fisk som hovedrett?

Hvis selskapet ønsker fisk til hovedrett, kan vi tilby:

KVEITEFILET
med gulrotpuré, smørstekt blomkål, grønnkål, småpoteter med persille og rødvinsglace.

Ønsker du vegetarmeny?

MENY 1
ASPARGES OG BETER
Smørdampet asparges og syltede beter med solegg, fersk ost, urtesalat.

NØTTESTEK
med pastinakk og gulrot, smørdampet brokkolini, sauce vierge og urtemarinerte amadinepoteter.

DESSERT

MENY 2
KREMET JORDSKOKKSUPPE
med urteolje og sprø chips.

GRILLET SELLERIBIFF OG BLOMKÅL
med røbetcouscous, søtpotetpuré, sautert
grønnkål, amadinepoteter og kremet
steinsoppsaus.

DESSERT

545 KR PER KUVERT

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.