Meny
Tallerken med dessert i rosa farger

Menyer

Vi tror på et gastronomisk mathåndverk i harmoni med natur og kultur. Vårt mål er å bruke ferske, lokale råvarer av høy kvalitet. Vi er faglærte kokker som sammen søker den gode, ekte smaken. Vi forplikter oss til å følge sesongene i vårt mangfold av retter. Mat er vår lidenskap, og vi lover deg en opplevelse av ekte matglede.

Selskapsmeny

Med kortreiste råvarer og det mest velsmakende innen de ulike sesongene, har kjøkkensjefen på Grand Terminus Hotel satt sammen en meny som gjenspeiler kvalitet og god smak.

Tapasbuffet

Kjøkkenet byr på buffeter av smaksfristelser fra mange verdenshjørner. Her kan du nyte herlige småretter av eksklusive råvarer fra Norge, Spania, Italia, Frankrike og Japan. Tapasmenyene tilbys for grupper fra 15 personer og oppover. Mindre grupper på forespørsel.

Koldtbordmeny

Et deilig koldtbord med forskjellige retter er som oftest et treffsikkert valg når du inviterer til fest.

Kakemeny

Vi har et utvalg av lekre kaker som kan bestilles til ditt selskap på Grand Hotel Terminus. Hva med å prøve vår bestselger, pasjonsfruktkake?

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.