Meny
Bord med hvit duk og flott bukett i hvit og lilla.

Selskap

Grand Hotel Terminus kan være ditt vertskap for nær sagt alle typer selskap, fra koselige familiesamlinger som søskenbarntreff eller andre markeringer til store bryllup og julebord med vennegjengen. Om selskapet ditt er lite eller du skal holde en stor fest med flere hundre mennesker, vil du på Grand Hotel Terminus få den elegante stilen som gjør at alle vil huske selskapet i flere år.

Selskapslokalet Terminus Forum dekket opp til selskap med runde bord.

Selskapslokaler

På Grand Hotel Terminus har vi en kombinasjon av klassiske og moderne selskapslokaler. Vi har alt fra intime lokaler for mindre selskap til vårt største lokale, Terminus Hall, hvor det er plass til 250 gjester.

 

Selskapspyntet bord med blomster, glass og hvit duk og servietter.

Uforglemmelige øyeblikk

Har du en stor dag som skal feires, og ønsker å gjøre litt ekstra ut av begivenheten? Grand Hotel Terminus er et populært sted for feiring av jubileum, brylluper, konfirmasjoner og dåp. Den elegante stilen, smakfulle selskapsmenyer og personlig service gjør at selskapet vil bli husket i flere år fremover.

Tallerken med dessert i rosa farger

Selskapsmenyer

På Grand Hotel Terminus får du smaksopplevelser basert på kortreist, lokalt håndverk. Du kan velge blant annet mellom smakfulle selskapsmenyer, og uformell tapas. Er det ønskelig med en egen meny for akkurat ditt selskap, så er dette selvfølgelig også mulig.

 

Tallerken i gull med rød sløyfe

Julebord på Grand Hotel Terminus

På Grand Hotel Terminus får du klassisk julestemning med et julebord som passer akkurat dine behov. Dere kan være for dere selv i eget lokale eller sitte i restauranten, Brasseriet Terminus. Årets julebordsesong starter uke 44.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.