Restaurant med lyst tak, hvite duker og mørke stoler og søyler.

Konferansemeny

Denne menyen er et prisvennlig tilbud for gjester som skal på møte eller konferanse på Grand Hotel Terminus. Måltidet serveres i vår restaurant Brasseriet. Menyen er velsmakende, men for dere som ønsker et oppgradert måltid anbefaler vi en av våre selskapsmenyer, gjerne servert i et av våre flotte selskapslokaler.

MENY A – KYLLING

KREMET POTET OG PURRELØKSUPPE
med ristede gresskarkjerner og timianolje.

KYLLINGBRYST
med ratatouille, dampet brokkoli, peppersaus og potet grenaille.

SJOKOLOADEBROWNIE
med krokankaramell og vaniljeis.

295 KR FOR 2 RETTER | 365 KR FOR 3 RETTER

MENY B – FJELLØRRET

KALKUN FRA HOMLAGÅRDEN
med selleri, eple- og yoghurtsalat.

FJELLØRRET MARINERT I GRØNNKÅL
med bakt blomkål og rødbeter, mandelpotet, smørsaus med gressløk.

SKOGSBÆRMOUSSEKAKE PÅ NØTTEBUNN
med marinerte bær og bærsaus.

325 KR FOR 2 RETTER | 395 KR FOR 3 RETTER

MENY C – JÆRGRIS

SKAGENRØRE
med salat og ristet toast.

HELSTEKT NAKKE AV JÆRGRIS
med potetpuré, sesongens rotgrønnsaker, kålsalat med eple og pepperot. Sjysaus.

PANNACOTTA
med rørte bringebær og sjokoladeknekk.

355 KR FOR 2 RETTER | 425 KR FOR 3 RETTER

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.