Meny
Restaurant med lyst tak, hvite duker og mørke stoler og søyler.

Konferansemeny

Denne menyen er et prisvennlig tilbud for gjester som skal på møte eller konferanse på Grand Hotel Terminus. Måltidet serveres i vår restaurant Brasseriet. Menyen er velsmakende, men for dere som ønsker et oppgradert måltid anbefaler vi en av våre selskapsmenyer, gjerne servert i et av våre flotte selskapslokaler.

MENY A – KYLLING

SKAGENRØRE
med salat og ristet toast.

PANNESTEKT KYLLINGBRYST
med fransk grønnsaksragu, brokkoli,
urtemarinerte poteter og fløtesaus.

SJOKOLADEBROWNIE
med krokankaramell og vaniljeis.

MENY B – SEI

KREMET BLÅSKJELLSUPPE
med fennikel og gressløk.

URTEBAKT SEI FRA BØVÅGEN
med smørdampet spisskål,
reddik og gulrot, smørsaus.

CRÉME BRÛLÉE
med hjemmerørte bringebær.

MENY C – KALV

SELLERISUPPE
med paprikacoulis og krutonger.

HELSTEKT FLATBIFF AV KALV
med potetpuré, glasert gulrot,
brokkoli og rødvinsaus.

EPLETERTE FRA HARDANGER
Eplekompott, crumble og vaniljeis.

 

Kontakt booking på booking@grandterminus.no for priser.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.