Meny
Møtelokale med lysevegger og gruppebordoppsett

Konferanselokaler

Totalt har vi 15 fleksible møterom og konferanselokaler på Grand Hotel Terminus. Terminus Hall med store vinduer for godt dagslys er en favoritt for konferanser og større bedriftsarrangement opptil 370 deltakere. Samling i Forum gir dere tilgang til stort virmleområde og direkte adgang til uteområde og hage. Vi har også et nytt møtesenter i 7. etasje med totalt åtte flotte møterom.

Terminus Hall

Terminus Hall er vår største lokale med plass til 370 deltakere. Store vinduer slipper inn dagslys, og det er fin utsikt til grøntområde. I pausene har deltakerne tilgang til stor hage, Villahagen, for frisk luft, mingling og avslapning. To kraftige sideprosjektører kan vise ulike PC-kilder eller kamera. Salen er klargjort for streaming – lagre konferansen på disk eller send den direkte på internett.

Kapasitet: 370 personer
Størrelse: 250 kvm

Klasseromoppsett i Terminus Forum

Terminus Forum

Dette er et lyst, moderne lokale med mye dagslys og utsikt til hage. Det er stort vrimleområde rett utenfor lokalet, hvor pausemat serveres, og direkte adgang til uteområde med sittegrupper og Villahagen. I kinooppsett er det her plass til 100 deltakere. Lokalet er prydet av tekstilkunstner Kari Hjertholm og fotograf Birkeland, begge fra Bergen.

Kapasitet: 100 personer
Størrelse: 113 kvm

Møterom med langbord i mørkt tre og grønne stoler.

Terminus Møtesenter

I 7. etasje har vi et eget møtesenter med 8 nyoppussede møterom. Kapasiteten i det største møterommet er 50 personer. Møterommene passer godt til mindre møter, gruppearbeid og styremøter. Rommene er utstyrt med nytt ventilasjonssystem med kjølt luft og topp teknisk utstyr. Det er et eget pauseområde med sittegrupper hvor deltakerne kan forsyne seg med kaffe, te, vann og pausemat blir servert.

Kapasitet: 50 personer i det største møterommet
Størrelse: fra 18–72 kvm

Konferanseoppsett i Elise Dethloff

Elise Dethloff

Et nydelig, klassisk lokale som er velegnet til mellomstore møter og konferanser. Det er store vinduer ut mot vår lille bakgård. Lokalet har maleri av festspillkunstneren Ole Jørgen Næss. Lokalet er malt i lyse farger og har nye stoler og gardiner.

Kapasitet:  100 personer
Størrelse: 110 kvm

Selskapsoppdekket lokale med langbord og lysekrone

Ambrosia Tønnesen

Ambrosia Tønnesen er et flott, klassisk lokale med raus takhøyde og nydelig interiør intakt fra åpningen i 1928. Dette er et lokale som passer godt til gruppearbeid eller styremøter. Det er direkte tilgang til bakgård, hvor deltagerne kan lufte seg i pausene.

Kapasitet:  28 personer
Størrelse: 39 kvm

Klasseromoppsett i Dorothe Engelbretsdatter

Dorothe Engelbretsdatter

Dette er et lyst lokale med plass til 70 deltakere i kinooppsett. Lokalet er innredet i stilen til den lette, elegante Bergensklassisismen. Like utenfor lokalet er det et mingleområde hvor deltakerne kan forsyne seg med kaffe og te. Det er også her pausemat serveres. Lokalet er i hotellets underetasje, med kort vei til garderobe og toaletter.

Kapasitet:  70 personer
Størrelse: 80 kvm

Inger Haldorsen

Dette er et av våre klassiske lokaler med plass til 50 deltakere i kinooppsett. Lokalet har lyse farger og beliggenhet i hotellets underetasje. Det er et større mingleområde like utenfor lokalet hvor deltakerne kan forsyne seg med kaffe og te. Det er også her pausemat serveres. Lokalet er i hotellets underetasje, med kort vei til garderobe og toaletter.

Kapasitet:  50 personer
Størrelse: 60 kvm

Langbord dekket til konferanse med hvit duk, penn og papir

Søstrene Hagelin

Flotte veggpaneler i mørke toner og hvitmalt murhvelving setter sin karakter på dette intime lokalet. Dette er et lokale med en helt spesiell atmosfære med styrebordoppsett. Det er egne sofagrupper for avslapning og prat i pausene. Like utenfor lokalet er det mingleområde med kaffe og te. Det er også her pausemat serveres.

Kapasitet:  18 personer
Størrelse: 48 kvm

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.