Meny
Fasade av Villa Terminus og Grand Hotel Terminus.

Årsavslutning, firmafest, kick-off eller jubileum?

På Grand Hotel Terminus har vi festlokaler som passer de fleste bedriftsarrangement. Her får dere den elegante stilen som gjør at alle vil huske arrangementet i flere år fremover. For et ekstra minneverdig arrangement, er en sommerfest i den flotte hagen ved hotellet midt i blinken. Sikkerhet for våre gjester og hotellmedarbeidere er svært viktig for oss, og vi har derfor innført nye rutiner ved arrangement.

Selskapslokale med rundebord og hvit duk.

Finn riktig lokale til ditt arrangement

Vi kan å arrangere fest, og har stilfulle lokaler som er egnet for både store og små anledninger. Vi har både lokaler i moderne og klassisk stil – flere med tilgang til uteområde. Den sentrale beliggenheten rett ved jernbanestasjonen og Bystasjonen, gjør Grand Terminus til et ypperlig sted å samles. Vårt flinke vertskap hjelper deg med planleggingen og gjennomføringen, og lager en hyggelig ramme for din bedrifts neste arrangement.

Tallerken med dessert i rosa farger

Smakfulle menyer

Hos oss får dere smaksopplevelser basert på kortreiste, lokale mattradisjoner. Våre vinkelnere finner frem drikkevarer som passer til maten. Vi har velsmakende selskapsmenyer, men vi kan også tilpasse menyen etter deres budsjett.  Ta kontakt og vi hjelper deg med å sette opp en meny som passer akkurat til deres arrangement.

Kokk som holder frem trefjøl med grillet mat

Hagefest midt i Bergen sentrum?

For en spesiell opplevelse midt i Bergen sentrum, er det mulig å samle avdelingen eller bedriften til hagefest i den nydelige klassiske hagen ved Grand Terminus. Hagen kan benyttes til flere ulike arrangementer som for eksempel grilling og konserter. Villahagen ligger i tilknytning til Terminus Hall og Terminus Forum.

Hotellrom med dobbeltseng med sengegavl i glass, marmor nattbord, pult, rød stol, grå sofa og vegg til vegg teppe.

Overnatte i forbindelse med et arrangement?

Etter flere måneder med oppussingsarbeid kunne vi ønske velkommen til 131 renoverte hotellrom i slutten av mai 2019. Har dere bedriftsarrangement hos oss får rabatterte priser på overnatting. Ta kontakt med oss for et godt tilbud, og stå opp uthvilt til en deilig hotellfrokost neste morgen.

Trygge rammer for ditt arrangement

Sikkerhet for våre gjester og kolleger er vår første prioritet på alle måter. Vi tar alle forholdsregler for at du skal føle deg trygg når du er gjest hos oss. Vi har derfor innført nye rutiner ved servering utarbeidet av vår arbeidsgiverorganisasjon Virke.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.