Meny
Brasseriet på Grand Hotel Terminus med hvite duker på bordene.

Tilbud – julebord i Brasseriet på Grand Hotel Terminus

PRIS: 650 kr per person
DATO: Fredag 13. og lørdag 14. desember

Ikke bestilt årets julebord enda? Fredag den 13. desember og lørdag den 14. desember tilbyr vi nå julebuffet med dessertbord og kaffe til en ekstra hyggelig pris.

På julebuffeten får du fristende kalde retter på forrettsbuffeten, og knasende juleribbe, pinnekjøtt og lutefisk på varmbuffeten. I tillegg står det deilige kaker og desserter samt kaffe og te på dessertbordet.

FORRETTSBUFFET

Av kalde forretter vil det være et utvalg av tradisjonelle og velsmakende retter.

  • Hjemmelaget gravlaks med sennepssaus og flatbrød
  • Røkelaks med eggerøre
  • Reker med sitron og majones
  • Husets sherrysild og sennepsild servert med rugbrød
  • Spekematanretning med hjemmelaget potetsalat og hvetekringle
  • Kalkunbryst med waldorfsalat
  • Godt brød og kviteseidsmør

VARMBUFFET

Smakfulle norske juleretter med tilbehør.

  • Pinnekjøtt
  • Svineribbe
  • Lutefisk
  • Julepølser
  • Medisterkaker

DESSERTBORD

På dessertbordet står fristende klassiske desserter som riskrem, multekrem, karamellpudding, ulike typer fromasj, julekaker og kransekake, samt kaffe og te.

Velkommen til et elegant og tidløst julebord på Grand Hotel Terminus!

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.