Meny
Menyer

Julemiddag

Julemiddag 2 retter

HOVEDRETTER

  • Lutefisk med tilbehør. Inkl. påfyll. Maks 30 personer.
  • Stor assortert juletallerken med pinnekjøtt, svineribbe, julepølse med mer. Maks 20 personer.
  • Pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør.
  • Svineribbetallerken med klassisk tilbehør.

DESSERT

  • Riskrem med kirsebærsaus. Inkl. kaffe/te.

PRISER

Augustin Hotel, Zander K Hotel og Kalfaret Brygghus
Mandag–torsdag: 425 kr
Fredag–lørdag: 495 kr

Grand Hotel Terminus og Grand Konferanse- og Festlokaler
Mandag–torsdag: 525 kr
Fredag–lørdag: 595 kr

Tillegg for 2 x servering: 95 kr

FORRETTER – UTVIDE TIL EN 3-RETTERS MENY?

DELEFORRETT – 175 KR
Start kvelden med en juleinspirert forrett som sendes rundt og løsner på stemningen.

  • Julepaté fra Brakstad
  • Røkelaks fra Svanøy
  • Lokal spekeskinke
  • Syltet løk
  • Surdeigsbrød
  • Pisket smør

LETTGRAVET KVEITE – 145 KR
fra Glitne med hasselnøttmajones, syltede dillstilker og sprø rug.

LØYROM FRA KALIX – 155 KR
med saltbakt mandelpotet, luftig potetkrem og sprø jordskokk.

Hele selskapet må bestille samme forrett.

TALLERKENSERVERING

Ved flere enn 50 gjester må hele selskapet ha samme meny.

Vår anbefaling ved større selskaper er å velge buffetløsning.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.