Meny
Tallerken i gull med rød sløyfe

Julebord på Grand Hotel Terminus

På Grand Hotel Terminus får du klassisk julestemning med et julebord som passer akkurat dine behov. Dere kan være for dere selv i eget lokale eller sitte i restauranten. Årets julebordsesong starter uke 44.

Terminus Hall er pyntet til jul

Lokaler til julebordet

På Grand Hotel Terminus får du et elegant og tidløst julebord. Om du har invitert 250 kolleger til Terminus Hall, eller ønsker et av de mindre lokalene til årets julebord, så hjelper vi med å finne et lokale som passer perfekt til deres julebord. I Terminus Hall kan dere boltre dere i bar- og loungeområder, på scenen og dansegulvet med fem meter under taket. Brasseriet har egen inngang og balkong til levende musikk.

Hva med å starte kvelden med aperitiff, eller avslutte med nightcap i Bar Amundsen?

Alle lokalene kommer med garderobe og barmuligheter.

Multekrem og krumkake.

Herlig julemat

På julebuffeten får du fristende kalde retter på forrettsbuffeten, og knasende juleribbe, pinnekjøtt og lutefisk på varmbuffeten. I tillegg står det deilige kaker og desserter samt kaffe og te på dessertbordet.

Vi tilbyr også tradisjonell julemiddag som et alternativ til julebuffet.

Vi kan også legge til rette for vegetarianere, allergikere og andre kostbehov.

Mange forbinder julen med lutefisk, og lutefisk er noe vi virkelig kan. I denne videoen kan du se hvordan vi lager vår lutefisk.
Dobbeltrom med dobbeltseng, lyse vegger, parkett og TV.

OVERNATTE PÅ HOTELLET?

Unngå lange taxikøer ute i vinterkulden? Bestiller du overnatting hos oss kan du legge deg i en varm seng og våkne opp til en deilig frokost etter julebordet. Vi har totalt 131 hotellrom, og julebordsgjester hos oss får rabattere priser på overnatting. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

PRIS FRA 740 KR

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.