Høsten er tilbake og våre kjøkkensjefer har satt sammen en smakfull høstmeny.

Høsten er den sesongen våre kokker gleder seg mest til. Da bugner våre kjøkken med de beste råvarer. I år består høstmenyen av Norges beste kveite, utsøkt vestlandslam og sau, og ikke minst multer fra vår gode venn i Finnmark, Olaf Bull, som hevder multene er verdens beste! Kom og bedøm selv.

Velkommen til bords!

De Bergenske kokker

Flyndre og grønnsaker på trefjøl

LETTGRAVET KVEITE
fra Glitne i Sogn, soyasjy og jordskokkrem, syltet skogsopp, engsyre og salt agurk.

VILLSAU
Ytrefilet av villsau, lammemørbrad fra Hardanger, selleri bakt i eplecider, gulrot og reddik. Tomat fra Hanasand, sjysaus tilsmakt med sukkertare fra Øygarden.

MULTER
Ekte Finnmarksmulter med hjemmelaget krumkake, yoghurtis, karamellisert byggkorn og tørket Hardangereple.

Kr. 495 pr person, søndag – onsdag

Kr. 545 pr person, torsdag – lørdag

Vinpakke 3 glass: fra kr. 275

Høstmenyen serveres ved Altona Vinbar, Augustin Hotel, Grand Hotel Terminus, Grand Konferanse- og Festlokaler, Hotel Zander K, og Kalfaret Brygghus.

Tilbudet gjelder for selskap som holdes i perioden september og oktober. 

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.