Bryllup

Vi er med på å skape den perfekte rammen for den store dagen. Nyt dagen mens vi står for lokalene, maten og serveringen.

Kjøkkenet tilbyr smaksopplevelser basert på kortreist, lokalt håndverk. Våre vinkelnere finner frem til drikkevarer som passer til maten. Barsjefen for Terminus Whiskybar tilbyr smakinger av mikrobrygget øl, vin og whisky. Stedet er "Gold Bar" status i Great Whisky Bars of the World.

  • Velrenommert kjøkken som tilbyr selskapsmeny, tapasmeny, grillbuffet, kanapémeny med mer
  • Norges beste whiskybar i vakkert lokale, velegnet for aperitif og samling etter måltidet
  • To hager for røkepauser og uteservering/grilling
  • Særpregede lokaler - klassiske, fine saler samt moderne Terminus Hall med bar og lounge

Se våre menyer her!

Bryllup i Villa Terminus og hagen

Villa Terminus ligger "vegg i vegg" med Grand Terminus, og er et unikt hotell med 18 historiske rom og bespisningskapasitet for opp til 36 personer. Lei hele villaen med eget kjøkken og kokk, kombinert med en vielse og fest i hagen. Muligheter for partytelt og bespisning i hagen.

Servise i egen design og restaurert hotellsølv

Ønsker du en ekstra flott oppdekking kan du be om at vi dekker med vårt beste hotellsølv. Dette historiske bestikket har vi nylig har restaurert sammen med vår lokale håndverks bedrift innen sølvarer, Theodor Olsen Eft. (30 kuverter). Til selskap kan vi dekke med vårt eget servise, designet av Solveig Hisdal (500 kuverter), evt. i enkel hvit design om du foretrekker det.

Lei hele Villa Terminus til selskaper og bryllup!

Opptil 36 personer til middag med kaffe avec i stuene, med enkel tilgang til Grand Hotel Terminus med fasiliteter for større grupper.

Selskapsmenyer fra kr. 565 Se våre menyer