Meny
Pizza, tomater og mel på en treplanke

Småretter

KREMET BLÅSKJELLSUPPE
med blåskjell og gressløkolje.
Allergener: bløtdyr, melk

129 KR

RISTET SURDEIGSBRØD
med reker, avocado, solegg og dillmajones.
Allergener: skalldyr, egg, hvete

155 KR

KYLLINGSALAT
med grønn salat, sprø bacon, Hanasand tomater, syltet løk, avokado og grønn vinaigrette.
Allergener: sulfitt

165 KR

CAPRESESALAT
Tomatsalat med mozzerella, basilikum og olivenolje.
Allergener: melk

145 KR

VEGETAR BAO
Steambuns med kimchi og pulled jackfrukt og pedrons.
Allergener: hvete, soya

165 KR

Pizza

TONY SOPRANO’S
Parmaskinke, tomatsaus, fersk mozerella, purreløk og ruccola.
Allergener: hvete, melk

165 KR

DIAVOLA
Pepperoni, tomatsaus, ost, rødløk og chili.
Allergener: hvete, melk

155 KR

Hovedretter

KLIPPFISK «AMUNDSEN»
Purreløk, syltet paprika, aromaolje og potetkrem.
Allergener: fisk, melk

265 KR

SNITSEL
Banket gris fra Jæren med ansjos- og kasperssmør, sommerkål, asparges og reddik. Pisket crème fraîche med pepperrot, og saltbakt amadinepotet.
Allergener: melk, egg

285 KR

ANUGSBURGER
Burger med cheddar, tørrsaltet bacon fra Brakstad, tomat, karamellisert løk, hvitløksmajones. Serveres med patatas bravas.
Allergener: hvete, melk, egg

199 KR

Desserter

BRINGEBÆRMARENGS
med vaniljekrem, jordbær og hvit sjokoladeknekk med tørket bringebær.
Allergener: egg, melk

100 KR

HJEMMELAGET SORBET
med sjokoladecrunch og bær.

100 KR

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.