Whiskysmaking med Mikael Lunden 29. november

Brand Ambassador & Member of the Keepers of the Quaich

Terminus Whiskybar har igjen gleden av å ønske velkommen til en «Rare Master Whisky Dinner» kveld torsdag 29. november kl. 19:00. Det er selvfølgelig også i år, Mikael Lundèn, Brand Ambassador & Member of the Keepers of the Quaich som vil lede oss gjennom kveldens 4 retters middag, hvor han sammen med Terminus Whiskybar har valgt whisky fra Diageos Special Releases 2018 til hver enkelt rett. Vi starter kvelden med en aperitiff i Terminus Whiskybar før middag.

Det er nå 4. gang Mikael kommer til Grand Terminus for å holde denne typen smaking. Vi regner det som en tradisjon som må holdes vedlike!

Mikael arbeider som Brand Ambassadør for Diageo, med Norden som sitt ansvarsområde, med mange av de mest velkjente skotske whiskyproduktene i sin portofølje.

Mikael har også gjennom årene utdannet seg på noen av de største Cognac husene i Frankrike, rom-destillerier i Karibien og ulike vin & champagne-produsenter. Han besitter i dag store kunnskaper innen disse feltene.

Dette er ett av høydepunktene hvert år når det nærmer seg jul og mørke tider, og vi gleder oss veldig. Vi håper du ønsker å bli med!!

Dato og klokkeslett: 29. november Kl. 19.00
Sted: Grand Hotel Terminus/Terminus Whiskybar
Ordinærpris: Kr. 1190,- pr. person
BT-Fordelspris: Kr. 955,- pr. person (Gyldig fordelsbevis må fremvises ved ankomst)

Kjøpte plasser refunderes ikke.

Whiskysmaking med Mikael Lunden 29. november

Ordinærpris: Whiskysmaking med Mikael Lunden 29. november

Pris:kr 1 190,00

BT-Fordelspris: Ordinærpris: Whiskysmaking med Mikael Lunden 29. november

Pris:kr 955,00