Vinsmaking med Ingvild Tennfjord 5. april

Smaken av Italia – med mat

Nordmenn elsker italiensk vin og mat. Men hvordan velge i havet av smaker? På dette kurset knekker vi koden sammen for å forstå de italienske smakene. Ingvild Tennfjord har håndplukket viner, og vårt flotte kjøkken serverer munnfuller til. Vi viser deg hvordan du gjenkjenner kvalitet og finner dine personlige favoritter.

Vi smaker seks viner. Passer for nybegynnere og viderekomne.

Matrettene er som smaksprøver å regne, og ikke en fullverdig middag.

Informasjon
Sted: Terminus Hall – Grand Hotel Terminus.
Inngang Jernbanebakken.
Dato: Fredag 5. april
Tidspunkt: Kl. 1900

Pris
Ordinær: 930 kr per person
BT-fordel: 745 kr per person

Vinsmaking med Ingvild Tennfjord 5. april

Ordinærpris

Pris:kr 930,00

BT-fordel

Pris:kr 745,00