Møte eller konferanse i Bergen?

De gode møteopplevelsene får dere på Grand Hotel Terminus!

Konferanse på Grand Hotel Terminus

Om du planlegger et mindre møte eller en stor konferanse har vi fleksible lokaler for akkurat ditt arrangement.

Med sentral beliggenhet rett ved jernbanen og Bystasjonen, er Grand Hotel Terminus et ypperlig sted for avdelingen eller bedriften å møtes. Våre flinke og serviceinnstilte medarbeidere hjelper deg med planleggingen, og skreddersyr et opplegg for din bedrift. Den gode atmosfæren er særegen for hotellet og vårt anerkjente kjøkken serverer de lekreste retter av de beste lokale råvarene.

Dagpakke fra 540 kr per person
- Møterom med standard teknisk utstyr og prosjektor
- Trådløst internett
- Kaffe/te/isvann tilgjengelig under hele møtet
- Lekker pausemat til to av kaffepausene
- Forfriskende lunsj fra vårt anerkjente kjøkken

Overnatting? Vi tilbyr rabatterte priser for våre konferansegjester.
Konferansemiddag fra 295 kr for 2-retter og 365 kr for 3-retter.

Våre lokaler

Totalt har vi 15 fleksible møterom og konferanselokaler på Grand Hotel Terminus. Terminus Hall med store vinduer for godt dagslys er en favoritt for konferanser og større bedriftsarrangement opptil 400 deltakere. Samling i Forum gir dere tilgang til stort virmleområde og direkte adgang til uteområde og hage. Vi har også et nytt møtesenter i 7. etasje med totalt åtte flotte møterom. Les mer om alle våre møte og konferanselokaler på Grand Hotel Terminus.

Teknisk utstyr er selvfølgelig av høyeste kvalitet og trådløst internett tilgjengelig for alle deltagere. Den historiske atmosfæren gir gode rammer rundt oppholdet og bidrar til produktive møter.

Konferanselokaler De Bergenske

I tillegg til lokaler på Terminus kan vi også tilby møterom og konferanselokaler på Zander K, Bergen Børs, Augustin Hotel, Grand Konferanse- og Festlokaler og Kalfaret Brygghus. Prøv vår lokalveiviser for å finne et lokale som passer akkurat ditt arrangement.