Høstkampanje på selskapsmeny

3-retters meny til kun kr. 520,- pr. kuvert. Bestill høstens arrangement nå!

Kjære gjest. 

Vi tilbyr her en meny basert på det beste av råvarer i høysesong.

Pannestekt Glitne kveite fra Sogn med nyplukkede kantareller og engsyre.

Villsau fra Austevoll som har beitet på gress med salter og mineraler fra havet blir presentert i kombinasjon med sensommerens grønnsaker. 

Lokale råvarer stiller sterkt hos oss , og dette viser seg også i desserten med epler fra Hardanger i kombinasjon med fløyelsmyk eple-kanel sorbet. 

Velkommen til oss!

Gyldig til og med 31. oktober 2017 på Augustin, Grand Terminus, Villa Terminus, Zander K og Kalfaret Brygghus.

Minimum 10. personer.

Planlegger du julebord?

De Bergenske har et bredt utvalg av lokaler som passer både for store og små selskap. Send oss en forespørsel og vi hjelper deg å finne det rette lokalet. 

Med for eksempel Terminus Forum og det nyoppussede Villa Terminus er det mange muligheter. Kokkekurs og vinsmaking i villaen, møter i Forum i kombinasjon med ditt julebord. 

Lokaler for alle anledninger:

For mer informasjon om drikkevarer, kontakt vår bookingavdeling: 

booking@debergenske.no
Tlf. 55 21 25 50

Vil du legge ditt neste arrangement hos oss?

Møtekapasitet for opp til 400 personer

Planlegger du et større arrangement? Med Terminus Hall med kapasitet til 400 personer, og 3 hoteller og 400 rom i samme gate er vi nå totaltilbyder av større arrangement i Bergen sentrum. Historiske Villa Terminus, moderne Hotel Zander K og klassiske Grand Terminus ligger i Zander Kaase gate over gaten for togstasjonen.

Dagpakker fra kr. 500, selskapsmenyer fra kr. 565 Se våre dagpakker og menyer