Bedriftsarrangement på Grand Hotel Terminus

Festmiddag, kick-off, årsfest eller jubileum?

På Grand Hotel Terminus har vi festlokaler som passer de fleste bedriftsarrangement. Her får dere den elegante stilen som gjør at alle vil huske arrangementet i flere år fremover. Hva med en vårfest i den flotte hagen ved Grand Terminus eller en større festmiddag i stemningsfulle Terminus Hall?

Vi kan å arrangere fest, og har stilfulle lokaler som er egnet for både store og små anledninger. Vårt flinke vertskap hjelper deg med planleggingen og gjennomføringen, og lager en hyggelig ramme for din bedrifts neste arrangement.

Kombiner gjerne arrangementet med overnatting og lekker frokost neste morgen.

Den sentrale beliggenheten nær Jernbanen, Bystasjonen og Bygarasjen, gjør Grand Hotel Terminus til et ypperlig sted å samles.

Smakfulle menyer
Hos oss får dere smaksopplevelser basert på kortreiste, lokale mattradisjoner. Våre vinkelnere finner frem til drikkevarer som passer til maten. Det kan velges fra flotte selskapsmenyer til uformell tapas.

Se våre menyer her:
Selskapsmeny
Tapasmeny

Hagefest midt i Bergen sentrum?
For en spesiell opplevelse midt i Bergen sentrum, er det mulig å samle avdelingen eller bedriften til hagefest i den nydelige klassiske hagen ved Grand Terminus. Hagen kan benyttes til flere ulike arrangementer som for eksempel grilling og konserter. Villahagen ligger i tilknytning til Terminus Hall og Terminus Forum.