Meny

Test dine lukt og smakssanser i en blind whiskysmaking. Men dette er ikke hvilken som helst blindsmaking. Vi har valgt seks unike whiskyer fra Bar Amundsens imponerende whiskyutvalg, hvor vi kommer innom forskjellige typer whisky, smaker og destillerier. Selv om vi ikke kan røpe hvilken whisky vi skal smake, kan vi betrygge dere om at kvaliteten på hva vi skal smake, gjør dette til en smaking dere ikke ønsker å gå glipp av!

Informasjon

Dato: Fredag 30. oktober
Tid: kl. 2000
Sted: Grand Hotel Terminus / Bar Amundsen
Pris: 500 kr

Bar Amundsen har gleden av å ønske Stephen Mathis, blogger og skribent på The Malt Impostor, tilbake som foredragsholder.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Unntak hvis myndighetene kommer med restriksjoner som fører til at vi ikke kan ta imot planlagt antall publikum eller må avlyse.

Vi forholder oss alltid til rådene og anbefalingene fra helsemyndighetene. Våre gjesters trygghet er vår første prioritet på alle måter.

 

  • Baren i Bar Amundsen og sittegrupper.

    Whiskysmaking fredag 30. oktober

    Test dine lukt og smakssanser i en blind whiskysmaking. Vi har valgt seks unike whiskyer fra Bar Amundsens imponerende whiskyutvalg, hvor vi kommer innom forskjellige typer whisky, smaker og destillerier.

    Tomt på lager

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.