Meny
Klassisk bar med brune og gule toner i interiøret

Den fantastiske verden av «World Whisky»

Grand Terminus og Bar Amundsen whiskybar inviterer til ny whiskysmaking den 20. februar.

Det er så mye mer ved whisky enn bare Scotch og Bourbon, og i denne smakingen vil vi utforske noen innflytelsesrike aktører i kategorien “World Whisky”. Vi vil smake på noen gode whiskyer fra Irland, Japan, Taiwan, Sverige samt andre steder rundt om i verden. Vi vil diskutere hvordan forskjellige geografier og filosofier på disse stedene påvirker produksjon og smak.

Vi ønsker Stephen Mathis, som har siden 2009 vært skribent og blogger på The Malt Impostor, velkommen tilbake til Terminus som foredragsholder.

Vi håper flest mulig tar turen innom for å bli med på en reise gjennom whiskyens verden!

Informasjon

Dato: 20. februar
Tid: kl. 1900
Sted: Grand Hotel Terminus / Bar Amundsen
Pris: 450 kr

Kjøpte billetter refunderes ikke.

  • Bar i bruntoner med sittegrupper og store vinduer.

    Whiskysmaking 20. februar

    Terminus og Bar Amundsen whiskybar inviterer til ny whiskysmaking den 20. februar. I denne smakingen vil vi utforske noen innflytelsesrike aktører i kategorien «World Whisky».

    På lager

    450kr

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.