Meny

Mortlach Dinner med Mikael Lundèn fra Diageo

I samarbeid med whisky-ekspert og Senior Brand Ambassador for Diageo, Mikael Lundèn, ønsker vi velkommen til Whisky Dinner i Bar Amundsen den 30. oktober.

Det blir servert en fire-retters meny med tradisjonell norsk mat med en vri, kombinert med noen av de beste sortene av whisky som Mortlach produserer. Du skal heller ikke se bort i fra at det blir en overraskelse eller to i løpet av kvelden.

Om Mortlach

Destilleriet ble grunnlagt i 1823 og er det første som ble lisensiert i Dufftown. En liten by midt i Speyside som gjerne omtaler seg selv som The Malt Whisky Capital. I perioden 1837 til 1851 var destilleriet stengt. Produksjonen ble startet opp igjen av George Cowie i 1853, og sammen med sønnen, Alexander, styrte de Mortlach til en framtredende posisjon som en malt blend. I 1923 ble destilleriet en del av John Walker & Sons og deretter via DCL inn i Diageo.

Mikael Lundèn

Mikael Lundèn er medlem av «The keepers of the Quaich» og Senior Brand Ambassador for Diageo. Han har nesten 40 års erfaring med whisky, så vi er trygge på at hans kunnskap og lidenskap vil gjøre denne kvelden til en helt fantastisk opplevelse. Med Mortlach sin lange historie som bakteppe vil verten ha en full presentasjon av whiskyserien vi skal smake.

Dato: 3o. oktober
Tid: kl. 1900
Sted: Grand Hotel Terminus / Bar Amundsen
Pris: 1095 kr – inkluderer aperitiff, 4-retters middag og smaking

Kjøpte billetter refunderes ikke.

  • Lounge stoler i bar

    Whiskysmaking – 30. oktober

    Whisky Dinner i Bar Amundsen - inkluderer aperitiff, 4-retters middag og smaking.

    22 på lager

    1 095kr

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.