Meny
Bar Amundsen med peis i enden av lokalet og sittegrupper på hver side.

Whiskysmaking – Det beste av uavhengige whisky tappere

Uavghengige tappere velger med omhu whisky som andre har destillert, for å gi ett interessant innblikk og ett nytt syn på whisky du kjenner godt fra før. Det gjør at de kan tilby markedet whisky som sjeldent blir tilbudt som single malt. Det mest spennende for whiskyentusiaster er «Single Cask Whisky» som destilleriene produserer: de er ofte rå og unike, litt røffe, som ikke har blitt gjort mildere ved «blending». Er whiskyen lagt på flaske ved fatstyrke, viser de ofte destillerienes karakter på en annen måte. Vi velger ut seks fremragende whiskyer fra Bar Amundsens kjeller for å vise dere «magien» til uavhengige whisky tappere!

Informasjon

Dato: Fredag 27. november
Tid: kl. 2000
Sted: Grand Hotel Terminus / Bar Amundsen
Pris: 500 kr

Bar Amundsen har gleden av å ønske Stephen Mathis, blogger og skribent på The Malt Impostor, tilbake som foredragsholder.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Unntak hvis myndighetene kommer med restriksjoner som fører til at vi ikke kan ta imot planlagt antall publikum eller må avlyse.

Vi forholder oss alltid til rådene og anbefalingene fra helsemyndighetene. Våre gjesters trygghet er vår første prioritet på alle måter.

 

  • Whiskysmaking fredag 27. nov.

    På denne whiskysmakingen velger vi ut seks fremragende whiskyer fra Bar Amundsens kjeller for å vise dere «magien» til uavhengige whisky tappere!

    Tomt på lager

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.