Meny

Velkommen til whiskyskole på Grand Hotel Terminus. Skolen vil bli splittet over fire måneder, og vi starter med første event 24. september klokken 19:00 hvor vi vil gi en introduksjon til whisky. Flere datoer kommer!

24. September klokken 19:00 – Introduksjon til whisk(e)y:

Den første smakingen vil være bredere enn den er dyp, og berøre alt det grunnleggende du trenger å vite om whisk(e)y kategorier, whisk(e)y typer, hvordan det er produsert- og til og med hvorfor vi fortsetter å sette e i parentes på slutten av ordet «whiskey» i beskrivelsen. Vi vil smake på noen standardutgivelser sammen med noen få mindre standardutgivelser, bare for å holde det interessant for de som kanskje allerede vet noe av dette.

Pris: 500 kr

Informasjon

Kjøpte billetter kan ikke refunderes. Det vil gjøres unntak dersom myndighetene strammer inn på restriksjoner som gjør at vi ikke kan ha så mange folk eller at vi må avlyse arrangementet.

Vi følger alltid rådene og anbefalingene fra myndighetene. Våre gjesters sikkerhet er av høyest prioritet hele tiden.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.