Meny

Under denne 5 retters middagen vil vi pare fem unike Islay whiskyer med hver sin rett. Basert på kunnskapen og kreativiteten til Grand Hotel Terminus sitt kjøkken, vil denne middagen inneholde retter som får frem og utfyller røyk, torv, saltlake og andre smaker, som finnes i de fem unike Islay whiskyene som er valgt fra Bar Amundsens samling. For de som ikke har hatt gleden av whisky som er fagmessig paret med god mat, er det en «øyeblikkelig opplevelse» som du ikke må gå glipp av!

Informasjon

Dato: Fredag 18. desember
Tid: kl. 1900
Sted: Grand Hotel Terminus / Bar Amundsen
Pris: 1 390 kr

Bar Amundsen har gleden av å ønske Stephen Mathis, blogger og skribent på The Malt Impostor, tilbake som foredragsholder.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Unntak hvis myndighetene kommer med restriksjoner som fører til at vi ikke kan ta imot planlagt antall publikum eller må avlyse.

Vi forholder oss alltid til rådene og anbefalingene fra helsemyndighetene. Våre gjesters trygghet er vår første prioritet på alle måter.

  • Bar Amundsen med tak i mørkt tre, bar i enden og sittegrupper på hver side.

    Whiskymiddag 18. desember

    Utsolgt

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.