Meny
Bar Amundsen med tak i mørkt tre, bar i enden og sittegrupper på hver side.

Torsdag den 30. januar inviterer vi til Mortlach Magic Whisky Dinner. Vi starter med Mortlach Masterclass – whiskysmaking med Rune Molvik, Senior Site Manager på Mortlach Distillery i Skottland, og Mikaél Lundén, Diageo Senior Brand Ambassador Nordics. Senere på kvelden vil det bli servert en 5 retters middag. Her vil vi servere cocktails basert på whisky fra Mortlach og andre destillerier i Diageos rikholde utvalg.

INFORMASJON
Dato: Tordag 30. januar
Sted: Grand Hotel Terminus / Bar Amundsen

TIDSPUNKT OG PRISER:
Mortlach-smaking kl. 1500–1700: 300 kr
Magic Mortlach Dinner kl. 1900:  995 kr
Helaften med smaking og middag: 1200 kr

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Om Mortlach

Destilleriet ble grunnlagt i 1823 og er det første som ble lisensiert i Dufftown. En liten by midt i Speyside som gjerne omtaler seg selv som The Malt Whisky Capital. I perioden 1837 til 1851 var destilleriet stengt. Produksjonen ble startet opp igjen av George Cowie i 1853, og sammen med sønnen, Alexander, styrte de Mortlach til en framtredende posisjon som en malt blend. I 1923 ble destilleriet en del av John Walker & Sons og deretter via DCL inn i Diageo.

Mikaél Lundén

Mikael Lundèn

Mikael Lundèn har nesten 40 års erfaring med whisky og jobber som Senior Brand Ambassador Whisky & Rum for Diageo. Han er også medlem av The Keepers of the Quaich. Gjennom årene har han blitt opplært ved mange av Skottlands mest anerkjente destillerier, de største konjakkhusene, ved romdestillerier i Karibien og vinprodusenter rundt omkring i verden. Å utdanne, inspirere og begeistre er stikkord i Michaéls hverdag. Hans kunnskap og lidenskap vil gjøre denne kvelden til en helt fantastisk opplevelse.

 

Rune Molvik

Rune Molvik

Rune Molvik har mer enn 22 års erfaring i bransjen og jobber som Senior Site Mangaer for Diageo i Skottland. For tiden leder han fire ikoniske destillerier i Speyside; Dufftown, Glenduallan, Benrinnes og Mortlach. Han har hatt ulike roller i Diageo – alt fra korn til glass. Rune er født og oppvokst i Bergen, og hevder å være den første norske destillasjonssjefen for et whiskydestilleri i Skottland.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.