Meny
Vinsmaking med vin fra USA med Ingvild Tennfjord 3

– UTSATT – Vinsmaking med Ingvild Tennfjord – Vin fra USA

NB! Dette arrangementet er utsatt! Ny dato kommer snart. Alle som har kjøpt billett er blitt kontaktet angående dette.

Fyldig chardonnay. Silkemyk pinot. Duvende Zinfandel. Ikke rart nordmenn elsker amerikansk vin. Men hvordan finne de gode kjøpene? Hvordan gjenkjenne kvalitet? Veien fra skvip til viner i verdensklasse har vært lang og kronglete. Vinanmelder Ingvild Tennfjord gir deg de gode historiene, snarveiene og ikke minst – kunnskaper du trenger for å skjønne greia med vin fra USA.

Du får smake fem ulike viner som på hver sin måte forteller noe om landets historie som vin-nasjon, fra den spede starten og frem til i dag.

Sted: Terminus Hall på Grand Hotel Terminus.

Dato: 18. mars

Tidspunkt: Kl. 19:00

Pris
BT Fordel: 995 kr
Ordinær: 1195 kr

Inkludert i prisen er fingermat, samt vinsmaking og foredrag med Ingvild Tennfjord.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Unntak hvis myndighetene kommer med restriksjoner som fører til at vi ikke kan ta imot planlagt antall publikum eller må avlyse.

Vi forholder oss alltid til rådene og anbefalingene fra helsemyndighetene. Våre gjesters trygghet er vår første prioritet på alle måter.

Profilbilde av Ingvild Tennfjord med kjole i svart med glitter.

Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky nominert til Brageprisen i 2013. For noen år siden kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest. Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.