Meny
Champagne vingård

Vinsmaking med Ingvild Tennfjord – Et dypdykk i pinot noir.

Når man først oppdager druen pinot noir, varer gjerne fascinasjonen livet ut. Hva er egentlig greien?Den er sart og kraftfull på samme tid. Krevende å dyrke. Har egenskaper mennesker har forsøkt å temme og forstå i århundrer. Denne kvelden inviterer forfatter og vin-anmelder Ingvild Tennfjord til et dypdykk i pinot noir.  Du får ledetrådene til å forstå hvor druen vokste, når den ble laget og ikke minst – hvorfor akkurat disse vinene skiller seg positivt ut. Dette blir et av årets deiligste vinkurs. Passer både viderekomne og nybegynnere.

Sted: Terminus Hall på Grand Hotel Terminus.

Dato: 20. januar

Tidspunkt: Kl. 19:00

Pris
BT Fordel: 995 kr
Ordinær: 1195 kr

Inkludert i prisen er fingermat, samt vinsmaking og foredrag med Ingvild Tennfjord.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Unntak hvis myndighetene kommer med restriksjoner som fører til at vi ikke kan ta imot planlagt antall publikum eller må avlyse.

Vi forholder oss alltid til rådene og anbefalingene fra helsemyndighetene. Våre gjesters trygghet er vår første prioritet på alle måter.

Profilbilde av Ingvild Tennfjord med kjole i svart med glitter.

Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky nominert til Brageprisen i 2013. For noen år siden kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest. Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.