Meny
Profilbilde av Ingvild Tennfhord

Afternoon Tea med Ingvild Tennfjord – utsolgt

Om 2020 ikke har gitt oss så mange grunner til å feire, får vi lage dem selv! Trenger du et løft? Lørdag 17. oktober inviterer vi til Afternoon Tea i Terminus Hall på Grand Hotel Terminus. Ingvild Tennfjord, Norges mest leste vinjournalist, har samlet fire musserende viner som vil gå perfekt til maten. Vi starter med å lære grunnleggende duft- og smaksteknikk, før du blir kjent med fire vinstiler og smaker som er egnet til å begeistre og engasjere. Den tradisjonelle afternoon tea menyen serveres direkte etter smakingen, med mulighet for påfyll av din favoritt. Passer for både nybegynnere og viderekomne.

Sted: Terminus Hall på Grand Hotel Terminus. Inngang via hagen.

Dato: Lørdag 17. oktober

Tidspunkt: kl. 1300–1500

Pris
BT Fordel: 995 kr per person
Ordinær: 1 250 kr per person

Inkludert i prisen er foredrag, meny, aperitiff og fire viner med påfyll av din favoritt til maten.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Unntak hvis myndighetene kommer med restriksjoner som fører til at vi ikke kan ta imot planlagt antall publikum eller må avlyse.

Vi forholder oss alltid til rådene og anbefalingene fra helsemyndighetene. Våre gjesters trygghet er vår første prioritet på alle måter.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.