Meny
Fasade av Villa Terminus

Velkommen til sommerkonserter i vakre Villahagen midt i Bergen sentrum. Fire kjente og kjære norske artister gjester Villahagen i august. Vi tilbyr 3 retters middag på Grand Hotel Terminus før hver konsert og overnatting til gode priser. Billetter til konsertene bestilles på ticketmaster.no.

3 retters middag

Gjør kvelden til en helaften med en 3 retters middag på Grand Hotel Terminus. Middag serveres i vår restaurant i 1. etg. 1,5 time før konsertstart.

Meny

Kremet blåskjellsuppe
Ytrefilet av okse
Crème brûlée

395 kr per person for 3 retters middag

Overnatte i forbindelse med konsert i Villahagen?

Bo på Grand Hotel Terminus eller Zander K Hotel til 795 kr i enkeltrom og 995 kr i dobbeltrom inkludert frokost. Kontakt booking@debergenske.no for bestilling.

Sommerkonsert Eva Weel Skram

Fredag 21. august – Eva Weel Skram

Konsertene er, som musikken hennes, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder. Sammen med ektemannen Thomas Stenersen har hun spilt utsolgte konserter på mange av landets store scener som Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen og Olavshallen i Trondheim. Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister.

Det er bare å glede seg til en stemningsfull konsert i Villahagen 21. august!

 

Sommerkonsert Odd Nordstoga

Lørdag 22. august – Odd Nordstoga

På TV har du sett han på «Hver gang vi møtes» og trolig blir det et par låter med derfra ut på konsertscenene. Kanskje også en smakebit fra et nytt soloalbum som kommer i løpet av året, men både Frøken Franzen og Farfar blir nok fornærmet om de blir satt til side, så de må få være med. Utover det får bare den som ser se. Helt sikkert er det at Norges svar på Odd Nordstoga, han kommer til Villahagen 22. august!

Sommerkonsert Jan Eggum

Fredag 28. august – Jan Eggum

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester – til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger.

Har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen. Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister i Villahagen 28. august!

Sommerkonsert Morten Abel

Lørdag 29. august – Morten Abel

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 Spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Lørdag 29. august får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet. De tar for seg låter fra hele Abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Gled dere!

  • Sommerkonserter

    Velkommen til sommerkonserter i vakre Villahagen midt i Bergen sentrum. Fire kjente og kjære norske artister gjester Villahagen i august. Gjør kvelden til en helaften og bestill 3 retters middag  på Grand Hotel Terminus før konserten. Kjøpte billetter refunderes ikke. Salget av middager er nå stengt.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.