Meny
Konsert i hagen med hvit villa i bakgrunnen

Velkommen til sommerkonserter i vakre Villahagen midt i Bergen sentrum. Kjente og kjære norske artister gjester Villahagen i august. Vi tilbyr 3 retters middag på Grand Hotel Terminus før hver konsert og overnatting til gode priser.

Det vil bli duket for 3 retters middag fredag 20. og lørdag 21. august før konsertene. Maten serveres i Brasseriet i 1. etg. på Grand Hotel Terminus. Menyen kommer snart og kan bestilles her!

Billetter åpnes for salg på ticketmaster.no 22. juni.

903a7aba-cb32-4937-8155-4a211da23eca
Foto: TV2

Først ut er den kritikerroste låtskriveren og musikeren, Frida Ånnevik. Albumet «Andre sanger» ble utgitt i 2019 og ble overøst med terningkast fem landet rundt, i tillegg til å bli listet på både NRK P3 og NRK P1. Med denne utgivelsen befestet Frida nok en gang sin posisjon som en av landets beste tekstforfattere og mottok sin fjerde spellemannspris i 2020. Ånnevik fikk også spellemann for årets låt i 2021 med låten «Hvis verden» fra det nyeste albumet hennes med samme navn. Denne sangen er hittil strømmet over 21 millioner ganger. Frida inntar scenen i Villahagen klokken 2000 fredag 20. august, og vi gleder oss veldig!

Vamp+Foto_+Kim+Edgar+Bachel
Foto: Vamp

Neste ut er eliten av norsk musikkliv, VAMP. Gruppen har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har oppnådd mye heder og ære, blant annet 5 spellemannspriser, Prøysenprisen og Medaasprisen, samt solgt over en million plater. Katalogen er full av kjente og kjære sanger, så det er bare til å glede seg! VAMP inntar scenen i Villahagen klokken 1800 og 2030 lørdag 21. august.

EKSTRAKONSERT! Søndag 22. august er det duket for en ekstrakonsert med VAMP klokken 1800 i Villahagen! Mer info kommer.

3 retters middag

Gjør kvelden til en helaften med en 3 retters middag på Grand Hotel Terminus. Middag serveres i vår restaurant i 1. etg.

Meny

GRILLET SJØKREPS FRA NORDHORDLAND
Med kremet skalldyrsuppe, fennikelsalat, hvitløkskrem og dill.

HELSTEKT KALVEFILET
Med smørstekt gulrot fra Lærdal, grillet pastinakk, ristet skogsopp og grønnkål, fondantpotet og kremet estragonsaus.

PÆRETERRIN OG KRYDDERKAKE
Med hasselnøtt is, ostekrem og hjemmelaget salt karamell.

Overnatte i forbindelse med konsert i Villahagen?

Du kan bo til hyggelige og rabatterte priser på våre flotte hoteller sentralt i Bergen. Klikk her for å bestille overnatting.

VIP-Bord

Vi har et begrenset antall VIP-bord tilgjengelig på konsertene. Kontakt vår bookingavdeling på booking@debergenske.no for informasjon og bestilling.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.