Meny
beatlesfestivalen

I Brasseriet på Grand Hotel Terminus kan vi friste med herlige og uforglemmelige måltider under festivalen. På fredagen blir det servert en deilig middagsbuffet med smakfulle kalde og varme retter. På lørdagen serverer vi en 3 retters festmeny med høyt fokus på råvarer fra lokale produsenter.

På menyen

Fredagens middagsbuffet

Nyt en nydelig buffet i Terminus sitt Brasseri. Her blir det deilige smaker fra vår vestlige matkultur samt nydelig smaker fra den internasjonale verden. Beatles reiste verden rundt, og rettene på buffeten gjør det likeså. Kom og nyt en deilig middag før helgen tar form.
Kr 495,-

Lørdagens lunsj

Nyt en deilig lunsjbuffet på Terminus. Her blir det herlige smaker basert på lokale produkter ispedd internasjonal glede. Vår Kjøkkensjef sammensetter nydelige retter knyttet til sesongens råvarer.
Kr 275,-

Festivalmiddagen

Nyt en herlig middag før den store kvelden. Vårt kjøkken-team tryller frem nydelige klassiske retter. Nyt en herlig 3-retters meny sammen med andre festivaldeltakere i vårt Brasserie før konsertene og kvelden fanger deg.

Kveldens meny:

KREMET BLÅSKJELLSUPPE
med fenikkel-crudite og gressløkolje.

HELSTEKT YTREFILET AV STORFE
med broccolini, selleripure, fondantpotet og rødvinsglace.

HVIT SJOKOLADEMOUSSE TILSMAKT LIME
med friske bær, sjokoladecrunch og bringebærsorbet.

Kr 595,- inkludert kaffe
Vinpakke: 4 glass – 460,-

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.