Meny

Julebuffet på Grand Hotel Terminus 15 og 16 desember.

Grand Hotel Terminus ringer julen inn med å servere en herlig tradisjonell Julebuffet fredag 15.desember og lørdag 16.desember. Velger du tradisjonelt sett pinnekjøtt, lutefisk eller svineribbe? Hos oss finner du alle de klassiske rettene, samt et deilig utvalg av forretter og desserter.

I de ærverdige lokalene våre på Brasseriet på Grand Hotel Terminus ønsker vi dere hjertelig velkommen til årets åpne julebord. Kom i riktig god julestemning med alt en tradisjonsrik julemiddag har å by på. Arrangementet starter klokken 19.00 begge dagene, og du henvender deg på Grand Hotel Terminus i Zander Kaaes gate 6.

Forrettbuffet

Hjemmelaget gravlaks med sennepssaus og flatbrød • Røkelaks med eggerøre • Reker med sitron og majones • Husets sherrysild og sennepsild • Spekematanretning med hjemmelaget potetsalat • Kalkunbryst med waldorfsalat • Godt brød og kviteseidsmør.

Varmbuffet

Pinnekjøtt • Svineribbe • Lutefisk • Julepølser • medisterkaker • alle rettene serveres med tradisjonelt tilbehør.

Desserter

Riskrem • Multekrem • karamellpudding • ulike sorter fromasj • julekaker • kransekake • kaffe og te.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.