Meny
Pinnekjøtt_J-dag

J-Dag: Årets juleøl og pinnekjøtt

Bli med på en helaften der vi forhåndssmaker juleøl fra 6 utvalgte bryggerier på Vestlandet sammen med årets pinnekjøtt fra Gilde.

Denne kvelden har vi kalt J-dag. Begrepet J-dag er dansk og innebærer at bryggeriene kjører rundt med traktor og deler ut årets juleøl – såkalte «Snebajer» – til folk og fe i Danmark.

Verdens aller første NORSKE J-dag arrangeres FREDAG den 25. OKTOBER på Grand Hotel Terminus. Dette betyr at vi smaker det beste juleølet i kombinasjon med pinnekjøtt lenge før noen andre.

Dette er leverandørene til årets J-dag

  • Gilde
  • Kinn Bryggeri
  • 7Fjell Bryggeri
  • Hansa Borg Bryggerier
  • Ægir Bryggeri
  • Voss Bryggeri
  • Bergenhus Bryggeri

Kvelden og konseptet

Konseptet er enkelt. Vi skal feire juleøl og pinnekjøtt ved å sette fokus på håndverksmessig laget juleøl og lammekjøtt. Bryggeriene skal presentere hvert sitt øl fra scenen og fortelle oss hva målet var for årets utgave. Gilde skal presentere årets pinnekjøtt og fortelle om hvor årets lam kommer fra, samt hvordan man har forsøkt å trekke de aller beste egenskapene ut av årets råvarer.

Øl presenteres i 2 omganger med 3 øl i hver «flight» – til sammen 6 forskjellige øl. Pinnekjøtt og tilbehør serveres fra buffeter. Det vil også være en bar tilgjengelig med selektert spesialøl fra bryggeriene.

Informasjon

Sted: Terminus Hall, inngang via hagen
Dato: 25. oktober
Tidspunkt: kl. 1900
Pris: Ordinærpris 990 kr | BT Fordel 790 kr

Hjertelig velkommen til fest!

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.