Meny

Grand Hotel Terminus  inviterer til en lærerik og underholdende champagnesmaking, med selveste Geir Gjerdrum, etter fulgt av en 3 retters middag. Geir er en av Norges fremste eksperter på temaet, og han vil dele sin kunnskap med oss. Dette arrangementet passer både for de mer erfarne og nybegynnere.

Geir Gjerdrum

Geir Gjerdrum

Geir Gjerdrum, administrerende direktør i vinimportørselskapet Autentico AS, er en av Norges fremste eksperter på champagne. Han er for mange mest kjent som tidligere vinjournalist i Dagens Næringsliv og forfatter av boken Champagne – vinen bak glamouren (Aschehoug 2010). Han er også medforfatter av Chablis og flere utgivelser av årboken Vinens Vinnere i tillegg å være en feiret og famøs foredragsholder som gir tilhørerne det de kom for – og litt til.

Informasjon

Sted: Grand Hotel Terminus.

Dato: Fredag 23. oktober

Tidspunkt: kl. 1900

Pris
BT Fordel: 1 595 kr per person
Ordinær: 1 995 kr per person

Inkludert i prisen er foredrag og smaking av 3 førsteklasses champagner, samt en smakfull 3 retters meny med 2 glass champagne og 2 glass rødvin som komplementerer menyen.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Unntak hvis myndighetene kommer med restriksjoner som fører til at vi ikke kan ta imot planlagt antall publikum eller må avlyse.

Vi forholder oss alltid til rådene og anbefalingene fra helsemyndighetene. Våre gjesters trygghet er vår første prioritet på alle måter.

Meny

SJØKREPS FRA BØVÅGEN
panert med surdeigscrust tilsmakt fennikel og comtè, jordskokk-krem og chips.

FILET AV KALV FRA VESTLANDET
servert med høstens rotgrønnsaker fra Lærdal og kremet morkelsaus.

HVIT SJOKOLADE OG FERSKOSTKREM
med sitrongranitè, hasselnøttflarn og bringebær fra Lærdal.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.