Meny
beatlesfestivalen
beatlesfestivalen

Beatlesfestivalen

Bli med på en uforglemmelig musikkopplevelse når Vestlandets hovedstad hyller tidenes mest betydningsfulle band – The Beatles! Fra fredag 13. til søndag 15. oktober vil byen vår bli fylt med fantastisk musikk, spennende foredrag, morsomme quizer og filmfremvisninger.

Skaperne bak Beatlesfestivalen har satt sammen et fantastisk program spekket med god underholdning og musikk, så her er det noe for enhver smak! Og det beste av alt – vi har eksklusive tilbud på overnatting og god mat til alle festivaldeltakerne. Enten du vil bestille mat for alle dagene eller bare for en enkelt dag, så er det helt opp til deg.

Så ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å feire musikken til The Beatles og bli med på en helg full av moro og minner for livet! Bestill billettene dine nå og opplev musikkhistorie på nært hold.

Billetter til selve festivalen kan du kjøpe her.

Overnatting

Ønsker du overnatting i forbindelse med Beatlesfestivalen? Denne helgen gir vi deg opptil 15% rabatt på hotellrom på ærverdige Grand Hotel Terminus og urbane Zander K Hotel. Avslutt kveldene i en myk seng og våkne opp til en smakfull frokost inkludert i prisen!

Bruk kampanjekode RAB15 i feltet «rabattkode» når du booker. NB gjelder kun for festivalperioden.

Tallerken med kamskjell

Mat under festivalen

I Brasseriet på Grand Hotel Terminus kan vi friste med herlige og uforglemmelige måltider under festivalen. På fredagen blir det servert en deilig middagsbuffet med smakfulle kalde og varme retter. På lørdagen serverer vi en 3 retters festmeny med høyt fokus på råvarer fra lokale produsenter.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.