Meny

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til Afternoon Tea med Ingvild Tennfjord lørdag 4. september kl. 13.00 i Terminus Hall, i tillegg til en inspirerende vinsmaking.

Ingvild tar med seg 5 musserende viner som alle er laget på tradisjonell metode. Reisen starter i Argentina, før vi fortsetter videre til Portugal, England og Tyskland. Reisen avslutter selvsagt i Champagnens hjemland, Frankrike, der vi får smake på en Champagne med litt alder.

Smakingen komplementeres med tradisjonell Afternoon Tea servering: fingersandwich, scones og noe søtt.

Sted: Terminus Hall på Grand Hotel Terminus.

Dato: Lørdag 04. september

Tidspunkt: Kl. 13:00

Pris
BT Fordel: 995 kr
Ordinær: 1250 kr

Inkludert i prisen er Afternoon Tea med fingersandwich, scones og noe søtt, samt vinsmaking og foredrag med Ingvild Tennfjord.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Unntak hvis myndighetene kommer med restriksjoner som fører til at vi ikke kan ta imot planlagt antall publikum eller må avlyse.

Vi forholder oss alltid til rådene og anbefalingene fra helsemyndighetene. Våre gjesters trygghet er vår første prioritet på alle måter.

Om Ingvild Tennfjord

Profilbilde av Ingvild Tennfjord med kjole i svart med glitter.

Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky nominert til Brageprisen i 2013. For noen år siden kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest. Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.

«In a perfect world, everyone would have a glass of Champagne every evening.» – Ingvild Tennfjord

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.