Meny
Afternoon Tea med Ingvild Tennfjord

Endelig er et av våre aller mest populære vinkurs tilbake. Lørdag 19 mars er det duket for Afternoon tea og bobler  i Terminus Hall.

Fire musserende viner. Elegant danderte matfat. Ærværdige lokaler og vinanmelder Ingvild Tennfjord i storform.

Hun loser deg gjennom boblenes historie, lærer deg gjenkjenne kvalitet og forstå ulike stiler av musserende vin. Afternoon tea serveres direkte etter smakingen med mulighet for påfyll av dine favoritter.

Passer både nybegynnere og viderekomne.

Sted: Terminus Hall på Grand Hotel Terminus.

Dato: Lørdag 19. mars

Tidspunkt: Kl. 13:00

Pris
BT Fordel: 995 kr
Ordinær: 1250 kr

Inkludert i prisen er Afternoon Tea med fingersandwich, scones og noe søtt, samt vinsmaking og foredrag med Ingvild Tennfjord.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Unntak hvis myndighetene kommer med restriksjoner som fører til at vi ikke kan ta imot planlagt antall publikum eller må avlyse.

Vi forholder oss alltid til rådene og anbefalingene fra helsemyndighetene. Våre gjesters trygghet er vår første prioritet på alle måter.

Om Ingvild Tennfjord

Profilbilde av Ingvild Tennfjord med kjole i svart med glitter.

Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky nominert til Brageprisen i 2013. For noen år siden kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest. Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.