Meny
Grand Hotel Terminus
Bergen Gin Festival 2022 banner

Bergen Gin Festival – høstutgaven!

Velkommen til høst-versjonen av Bergen Gin-Festival. Produsenter, importører og distributører fyller Terminus Hall med stands og barer, for å gi dere smaksopplevelser av høyeste standard. Det gledes! Utstillerlisten fylles i disse dager, og det ser ut som dette blir den største så langt.

Grand Hotel Terminus
beatlesfestivalen

Beatlesfestivalen

I dagene fredag 7. til søndag 9. oktober vil Vestlandets hovedstad bli preget av musikken til tidenes mest betydningsfulle band, The Beatles. Det blir konserter, foredrag, quiz, platemesse og mye mer i løpet av festivalen.

Grand Hotel Terminus
Profilbilde av Ingvild Tennfjord med kjole i svart med glitter.

All I Want for Christmas – avlyst

En av våre aller mest populære vinsmakinger er tilbake! Vinanmelder Ingvild Tennfjord har funnet frem vinene som passer perfekt til tradisjonell norsk julemat, hjemmekos og kalde vinterkvelder.

Grand Hotel Terminus

Terminus introduserer whiskyskole!

Grand Terminus introduserer whiskyskole! En gang i måneden i perioden september til og med desember kan du bli med på lærerike whiskysmakinger.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.