Meny
Grand Hotel Terminus
Roagna utsikt fra vineri mot Serralunga

Dypdykk i Piemonte med Luca Roagna

Grand Hotel Terminus inviterer til en lærerik vinsmaking med Luca Roagna, etterfulgt av en 3 retters middag med viner til.

Grand Hotel Terminus
Profilbilde av Ingvild Tennfjord med kjole i svart med glitter.

All I Want for Christmas – avlyst

En av våre aller mest populære vinsmakinger er tilbake! Vinanmelder Ingvild Tennfjord har funnet frem vinene som passer perfekt til tradisjonell norsk julemat, hjemmekos og kalde vinterkvelder.

Grand Hotel Terminus

Terminus introduces whisky school!

Grand Terminus introduserer whiskyskole! En gang i måneden i perioden januar til april kan du bli med på lærerike whiskysmakinger.

Grand Hotel Terminus

Islay whiskymiddag

Under denne 5 retters middagen vil vi pare fem unike Islay whiskyer med hver sin rett. Har du ikke hatt gleden av å smake whisky fagmessig paret med god mat? Da er dette en kveld du ikke må gå glipp av!

Grand Hotel Terminus
Bar Amundsen med tak i mørkt tre, bar i enden og sittegrupper på hver side.

Mortlach Magic Whisky Dinner – 30. januar

Vi inviterer til Mortlach Magic Dinner den 30. januar. Vi starter med whiskysmaking med Rune Molvik og Mikaél Lund. Deretter vil det bli servert en 5 retters middag.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.