Meny
Lobby med resepsjon med klassisk interiør på Grand Hotel Terminus.

Bergens enestående klassiske hotell

Fra
Til
1 voksne
0 barn
1 rom
voksne
-
0
+
barn
-
0
+
rom
-
0
+
Kampanjekode

Opps, fant ikke skjemaet.

Grand Hotel Terminus – vakrere enn noensinne

Vi har restaurert og renovert rom for rom, restaurant og resepsjon, og «Grand Old Lady» har fått sin opprinnelige prakt tilbake. Med gode rom og en rekke konferanse- og selskapslokaler finnes et tilbud til de fleste anledninger. Egen hage på to mål hører til hotellet, hvor både hotellets gjester kan slappe av og hagefester arrangeres. Med beliggenhet rett ved jernbanen, er det kort vei til offentlig transport og opplevelser i Bergen.

Tilbud og hotellpakker

Hotellpakker

Dinnershow i Grieghallen

Se tilbud

Dette er en helaften du må få med deg! Den 21. november er det duket for et herlig dinnershow i Grieghallen. Vi tilbyr hotellpakke med overnatting på Zander K Hotel og Grand Hotel Terminus.

Tilbud

Høstens kampanjemeny

Se tilbud

Planlegger du selskap i høst? Våre kjøkkensjefer har satt sammen en smakfull 3 retters høstmeny til en ekstra god pris.

Tilbud

10% rabatt på overnatting

Se tilbud

Våre absolutt beste priser finnes på våre hjemmesider.

Dette skjer på Grand Hotel Terminus

Grand Hotel Terminus

Whiskysmaking – Blind Tasting

Velkommen til whiskysmaking på Grand Hotel Terminus. Test dine lukt og smakssanser i en blind whiskysmaking. Vi har valgt seks unike whiskyer fra Bar Amundsens imponerende whiskyutvalg, hvor vi kommer innom forskjellige typer whisky, smaker og destillerier. UTSOLGT

Grand Hotel Terminus
Bar Amundsen med peis i enden av lokalet og sittegrupper på hver side.

Whiskysmaking – Det beste av uavhengige whisky tappere

På denne whiskysmakingen velger vi ut seks fremragende whiskyer fra Bar Amundsens kjeller for å vise dere «magien» til uavhengige whisky tappere! UTSOLGT

Aktuelt

Vis alle
DB Magasinet
Informasjon
Nyheter
DB Magasinet

Julebord med skreddersøm

Over 100 års erfaring som selskapsarrangør. 30 ulike festlokaler for små og store grupper. Rabatt på hotellovernattinger. Dette er bare noen av ingrediensene i oppskriften til De Bergenske for et minnerikt julebord midt i Bergen sentrum.

Mer om dette
Informasjon

Sikkerhet hos De Bergenske

De Bergenske holder seg til Bergen kommune og helsemyndighetens råd og anbefalinger. Våre gjester og personalets trygghet er vår første prioritet på alle måter.

Mer om dette
DB Magasinet

De Bergenske og Spilde - lokal og viktig verdiskapning

Med sin tydelige matsvinn-ideologi og kortreiste kvalitetsprodukter, har Spildegarden vært en viktig samarbeidspartner for De Bergenske i 10 år.

Mer om dette
Nyheter

Lykkelige omstendigheter i De Bergenske

Vi har gleden av å ønske et nytt medlem hjertelig velkommen i hotellfamilien.

Mer om dette
DB Magasinet

De Bergenske og Fitjar Islands – suksessfullt, lokalt samarbeid.

En visjon om kortreist kvalitet, miljøengasjement og et ønske om å gi gjestene en opplevelse av det autentiske Vestlandet. Det var langt fra tilfeldighet da De Bergenske inngikk et samarbeid med Fitjar Islands. 

Mer om dette
DB Magasinet

Bar Amundsen - Amundsens siste stoppested

Norges beste whiskybar er oppkalt etter vår store polfarer Roald Amundsen. Det var nemlig i nettopp denne baren, på Grand Hotel Terminus i Bergen, at han holdt sitt siste intervju. Dagen etter forsvant polfareren på vei til Svalbard.

Mer om dette
DB Magasinet

Velkommen til NYE Grand Hotel Terminus

Tretten år har blitt brukt for å pusse opp det som var Bergens mest luksuriøse hotell da det åpnet i 1928. Nå står Bergens Grand Hotel Terminus klar for nye gjester, flottere enn noensinne.

Mer om dette
DB Magasinet

De Bergenske-familien

De Bergenske er ikke en vanlig kjede av hoteller og spisesteder – vi er en hotellfamilie, eid og drevet av en ekte bergensfamilie med kjærlighet til byen og et langsiktig perspektiv. Det har gått 100 år siden vårt eldste hotell, Augustin, ønsket sine første gjester velkommen i 1919, og vi har store planer for de neste 100 årene.

Mer om dette

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.